Kovászos kenyér receptek, Egyszerű kovászos kenyér, kovászos kenyér, kovász, morzsa, Szatmári Erika, kovászos sütemény, kovászmorzsa

Szatmári Erika kovászos receptjei lépésrŐl-lépésre

menü
Egyszerű kovászos kenyér

Regisztrálok! >>



Ezt a receptet 3666 alkalommal olvasták



Egyszerű lisztekkel dagasztottam, hogy mindenki számára könnyen elérhető lisztekből készüljön.
A végeredmény nagyon finom lett.

Hozzávalók:

400g bl 80
350g víz
100g bl 55 liszt
100g kovász
13 g só

Elkészítése


( 1. ) 4 és fél óra bulk alatt 1x lamináltam, illetve 2 coil hajtást kapott.

2. ) Megformáztam, majd reggelig a hűtőben pihent.

3. ) Reggel előmelegítettem a sütőt 240°C fokra.
20 percig 240°C fokon sütöttem, majd kiengedtem a gőzt, és levettem a sütőhőfokot 220°C fokra.
További 10 percig fedő alatt, majd 210°C fokos hőmérsékleten, rácson készre sütöttem.



    Jó étvágyat kívánok!





Szeretnéd látni az összes receptemet? Első lépésként regisztrálj be az oldalra!

Regisztrálok
KOVÁSZMORZSA




    

www.kovaszmorzsa.hu

2021 - 2022
Honlap: aevosoft❖ab.aevo
A weboldal a belépéshez, és a regisztrációhoz szükséges sütiket használ.